TRAKK

TRAKK växer vidare

Göteborgsbaserade IoT specialisten TRAKK, som bland annat är ett av Sveriges ledande bolag inom körjournaler, logistikuppföljning och IoT, expanderar och förstärker verksamheten med ytterligare två nya rekryteringar inför våren.

”Vi är i en stark tillväxtfas och för att möta marknadens ökande efterfrågan på våra nya och befintliga IoT tjänster hälsar vi Victor och Jonathan varmt välkomna till oss på TRAKK. Med erfarenhet inom försäljning, planering och logistik kommer våra två nya kollegor bli viktiga komponenter i den fortsatta resan för oss och våra kunder.”

TRAKK erbjuder globala positioneringstjänster till företag, organisationer och privatpersoner genom varumärket TRAKK®. TRAKK används i dag i en mängd olika produkter och tjänster från Automatiserade körjournaler till realtidsuppföljning och positionering. I över 15 års tid har vi hjälpt 1000-tals företag och organisationer att förenkla hanteringen av sina fordon, maskiner och gods med körjournaler och positionering baserad på modern Internet Of Things-teknik.

TRAKK fortsätter sin expansion och vi kommer rekrytera löpande under våren. Håll utkik efter våra rekryteringsannonser eller skicka en spontanansökan till oss. Just nu behöver vi bland annat stärka vårt utvecklingsteam och marknadsavdelning.

Related Posts