Om TRAKK

I över 10 års tid har vi hjälpt 1000-tals företag och organisationer att förenkla hanteringen av sina fordon och gods med körjournaler och positionering baserad på modern GPS-teknik.

Vi är ett svenskt utvecklingsbolag som i nära samarbete med våra kunder och partners utvecklar tjänster och lösningar för en global marknad. Vår produkt utvecklas på plats hos oss i Göteborg och all data lagras i våra serverhallar i Sverige. Vår blockchainlösning ger våra kunder säkrare transaktioner och ett effektivare flöde.

TRAKK är unikt på många sätt och en av de mest uppenbara är att vi är ett mjukvaruföretag. Vi fokuserar på programvaran och systemet och titta på våra enheter som bärare av våra tjänster, inte som den viktigaste komponenten.

Det innebär att vi har valt en öppen lösning där vi kan integrera olika enheter i samma system så som våra kunder vill ha det. På detta sätt är TRAKK en framtidssäker partner oavsett vilken typ av hårdvara som kommer att utvecklas i framtiden. TRAKK arbetar i nära samarbete med de globala hårdvarutillverkarna. Vi finns med på alla stadier i produktionen från första skisserna, mjukvaruutveckling och materialval till färdig produkt. TRAKK står för programvara och systemkonfigurationer i hela processen. Vi har en strikt certifieringsprocess där alla produkter går igenom rigorösa tester för att bli certifierade.

Ni når oss på TRAKK via mail fornamn.efternamn@trakk.se eller på support@trakk.se, via telefon 031-314 80 00 alternativt fyll i nedan kontaktformulär så återkommer vi så snart som möjligt. Besök oss även gärna på Facebook för att ta del av de senaste nyheterna!

Kontakta oss