TRAKK

HÅRDVARA

Hårdvara

Lås inte fast dig i en gammal teknik
Vi fokuserar på programvaran och systemet och tittar på våra enheter som bärare av våra tjänster, inte som den viktigaste komponenten. Det innebär att vi har valt en öppen lösning där vi kan integrera olika enheter i samma system så som våra kunder vill ha det.

Marknadens största utbud av enheter

TRAKK erbjuder marknadens absolut största utbud av enheter. Vi har hela sortimentet av produkter från några av världens största tillverkare. Från de mer traditionella SIM-kortsbaserade lösningarna hela vägen till de banbrytande nya WiFi- och LoRa-lösningarna. Från global täckning till yard management. Allt i samma system!

Traditionell GPS-spårning

GPS-spårning med SIM-kort är den lösning globalt som varit den dominerande sedan år 2000. Lösningen erbjuder global täckning och en bandbredd med mycket data. Denna produktfamilj som hos oss sträcker sig från 2G till 5G innehåller produkter som idag återfinns i lastbilar, bussar, bilar, containers och större maskiner. Här erbjuder vi allt från världens minsta sändare till enheter som håller i flera år på en och samma laddning.
Tracker

Framtidens produkt redan nu

Nästa generations sändare är här. Mindre enheter, bättre prestanda och till ett lägre pris, anpassade för stora volymer. Perfekta för mindre maskiner, paket, kolli och privat bruk. Denna produktfamilj erbjuder lösningar utan SIM-kort och därmed en lägre löpande kostnad. TRAKKs nya enheter är helt revolutionerande och kommer förändra det sätt vi arbetar på idag. Genom ett
internationellt samarbete med några av branschens största aktörer finns enheten nu tillgänglig på den svenska marknaden.