TRAKK

LOGISTIK

Logistik

Vi täcker upp det svarta hålet. Med vår lösning ser man exakt var sändningen finns och inte bara var den försvunnit.
Våra kunder kan när som helst få en snabb och effektiv översikt på vart alla deras enheter befinner sig. Med TRAKKs webbportal samt de integrerade kartorna får man lätt kontroll på exakt rätt resurs och händelse. När lasten är värdefull eller brådskande erbjuds möjlighet att övervaka lasten, fordonen och dess rutter. Den här servicen används ofta för transporter av ekonomiskt värde som till exempel elektronik eller nyckelkomponenter i tillverkningsindustrin men tillämpas i så vitt skilda fall som frakt av transplantationsorgan, mässmaterial, grönsakstransporter, pengatransporter och inom konfektion.

Bli miljösmart

Över hälften av alla lastbilar på våra vägar åker med ledigt lastutrymme. Det är varken bra för ekonomi eller miljö, men det finns en lösning. Vår lösning kan enkelt integreras med CargoSpace24. Den gemensamma digitala tjänsten kan minimera mängden lastbilar som inte utnyttjar sin fulla kapacitet, och skapa snabba, enkla och effektiva lösningar för individers och företags fraktbehov!

Full kontroll även på transporter

När våra kunder använder TRAKKs logistikprodukter, så sänks transportkostnaderna. Spårning ger tillförlitlighet, vilket hjälper våra kunder att minska arbetskostnaden för förseningar, omvägar och feldebiteringar och därmed behålla intäkterna. Leveransplanering och transparens hjälper våra kunder att hålla sina kunder uppdaterade.

Ökad debitering

Våra kunder vet när deras produkter anlänt till sina kunder och när de tas i bruk. Detta ger en unik möjlighet till uppföljning och återkoppling. Minskad stöldrisk, utökad kundservice och debitering i realtid är några av alla fördelar en total kontroll medför.