TRAKK, Avtal

TRAKK förvärvar Possio

Stockholm 2021-01-10

Trakk Telematics AB ingår samarbete med RDXT Soultions AB och förvärvar bolagets körjournalstjänst Possio samt positioneringstjänsterna MTRLOG Pro och MTRLOG Classic. Övertagandet innefattar närmare 1 000 företagskunder och privatkunder. Genom förvärvet tar Trakk ytterligare ett steg i att bli en av de marknadsledande aktörerna inom IoT (Internet of Things) och uppkopplade fordon.

Göteborgsbaserade Trakk har haft en stabil tillväxt under de senaste åren och lyckats utöka sin kundbas med ca 20-30% årligen. Genom förvärvet av Possio är Trakk nu också närvarande på plats i Stockholm. Idag är Trakk en av Sveriges största leverantörer av elektroniska körjournaler och fleet management system med över 15 år erfarenhet på den svenska marknaden. Genom en egenutvecklad telematikplattform erbjuder Trakk en stor variation av tjänster för fordon, maskiner och inventarier. Bolaget har även i nära samarbete med sina kunder breddat sitt produkterbjudande ytterligare med nästa generations IoT plattform som kommer revolutionera marknaden för positionering, uppföljning och planering.

Genom förvärvet av Possio får Trakk ett starkare fäste på marknaden och tar en stabil position som en av de största leverantörerna av digitala fordonssystem.

För mer information:

Trakk

Mattias Sundström

CEO

mattias.sundstrom@trakk.se

 

Possio

Rickardh Gärdström

CEO

rickardh.gardstrom@possio.se