Avtal, TRAKK

TRAKK anställer och öppnar i Stockholm.

TRAKK växer och som ett naturligt steg i denna riktning öppnar vi nu ett kontor i Stockholm. TRAKK hälsar Rickardh Gärdström välkommen till oss!

Rickardh som närmast kommer från rollen som VD för Possio är ansvarig för att bygga upp TRAKKs verksamhet i Stockholm. Med sin långa erfarenhet inom kommunikation och telecom kommer Rickardh ansvara för försäljningen och utvecklingen av TRAKKs befintliga och nya kunder samt produkter i Stockholmsregionen. Stockholmskontoret kommer växa under året och söker nya medarbetare inom försäljning av IoT produkter så hör gärna av er till oss om ni söker nya utmaningar.

I samband med vår etablering inviger vi även vårt nya kontor på Drottning Kristinas väg i Stockholm.

Varmt välkomna!

 

 

För mer information, kontakta:
Rickardh Gärdström på 0733-10 00 99 eller Mattias Sundström på 031-314 80 00.

TRAKK erbjuder globala positioneringstjänster till företag, organisationer och privatpersoner genom varumärket TRAKK®. TRAKK används i dag i en mängd olika produkter och tjänster från Automatiserade körjournaler till realtidsuppföljning och positionering. I över 15 års tid har vi hjälpt 1000-tals företag och organisationer att förenkla hanteringen av sina fordon och gods med  körjournaler och positionering

Related Posts