Cargospace, TRAKK

TRAKK i New York och Silicon Valley

Efter en intensiv vecka i New York på vårt nya kontor är vi nu snart klara med våra sista möten på Cleantech Forum i San Francisco 2020. Svensk Co2 innovation står sig stark internationellt och detta har vi sett tydligt med intresse för våra lösningar från Kina, Japan, Sydamerika, Europa och självklart här i USA. Många intressanta möten och mycket återkopplingar att göra för kommande veckor.

Motiverande öppningstal av Bertrand Piccard, CEO på Solar Impulse Foundation som flög jorden runt på solenergi. Innovation, viljan att bryta normer och att utmana genom nya tankesätt är enda vägen framåt för att säkra vår planet.

För oss på TRAKK och Cargospace24 har dessa dagar inneburit att vi nu öppnat upp för en mängd nya intressanta gränsöverskridande samarbeten inte bara globalt utan även inom nya branscher. Tillsammans kommer vi sänka de globala utsläppen av Co2 med stöd av vår intelligenta mjukvara, hårdvara och nya tankesätt.

Nästa stopp är Silicon Valley och Nordic Innovation House där vi imorgon kväll skall presentera vår lösning inför en större publik. #cargospace24 #trakk