System

Effektivare Arbetsdagar!

I vår ständigt föränderliga arbetsvärld, är det viktigt att hålla jämna steg med de senaste teknologiska framstegen som kan göra vår vardag på jobbet enklare. Har du hört talas om vår app? Den är ett bra komplement för både dig och dina förare som är ute på fältet. Trots dess fördelar verkar det som om många ännu inte har upptäckt dess fulla potential. Därför vill vi ta tillfället i akt och ge dig några goda skäl till varför du bör börja använda den, och hur den kan effektivisera din vardag på kontoret.

Så, vad kan du göra med vår app? Låt oss ta en närmare titt:

Resor:
Som förare har du möjlighet att överskåda samtliga dina resor under valfri period. Du kan enkelt se var du startade varje resa och var den avslutades.
Det är också smidigt att ändra en resa från tjänst till privat, och du kan till och med skriva en kommentar om ändamålet med tjänsteresan. Om du håller in kartan, kan du enkelt redigera din resa genom att slå ihop den med en tidigare eller senare resa. Behöver du ta bort en resa? Inga problem, det går också att göra.
Dessutom ger appen dig en tydlig överblick över din månad och hur du har kört. Det är enkelt att följa upp din körning och se hur du kan förbättra den.

Förare:
För dig som är förare finns en praktisk funktion som gör in- och utcheckning i ditt fordon enklare än någonsin. Bara skanna QR-koden i bilen för att snabbt logga in och verifiera dig som förare. Detta gör att ni kan vara flera på ett fordon under en dag. Passar bra till poolbilarna inom företaget.

Enheter:
Med enhetsfunktionen kan du enkelt hålla koll på var ditt fordon befinner sig. Du har möjlighet att aktivera ett parkeringslarm som skapar en virtuell stängsel, kallad Geofence, runt din parkeringsplats. Om fordonet skulle lämna detta område, får du omedelbart en notis och larm. Det ger både dig och företaget extra trygghet och kontroll över fordonets position.

Rapporter:
Under fliken ”Rapporter” kan du smidigt schemalägga och exportera månadsrapporter till behöriga personer inom företaget. Detta gör det enklare att hålla koll på viktiga data och optimera verksamheten.

Så, om du ännu inte har utforskat vår app, är det hög tid att börja.