TRAKK

TRAKK expanderar

Göteborgsbaserade IoT specialisten TRAKK, som bland annat är ett av Sveriges ledande bolag inom körjournaler, logistikuppföljning och IoT, expanderar och förstärker verksamheten med ytterligare två nya rekryteringar inför hösten.

”Vi är i en stark tillväxtfas och för att möta marknadens ökande efterfrågan på våra nya och befintliga IoT tjänster hälsar vi Carolina och Jahirul varmt välkomna till oss på TRAKK. Carolina blir en viktig komponent på marknadssidan i takt med att vi expanderar och Jahirul är ett välkommet tillskott som fullstack utvecklare i vårt team.”

TRAKK erbjuder globala positioneringstjänster till företag, organisationer och privatpersoner genom varumärket TRAKK®. TRAKK används i dag i en mängd olika produkter och tjänster från Automatiserade körjournaler till realtidsuppföljning och positionering. I över 15 års tid har vi hjälpt 1000-tals företag och organisationer att förenkla hanteringen av sina fordon, maskiner och gods med körjournaler och positionering baserad på modern Internet Of Things-teknik.

TRAKK fortsätter sin expansion och vi kommer rekrytera löpande under året. Håll utkik efter våra rekryteringsannonser eller skicka en spontanansökan till oss.