System

Vi söker utvecklare

Vi söker en .Net-utvecklare till Göteborg
TRAKK växer tillsammans med våra kunder och behöver utöka vårt Team av utvecklare. TRAKK utvecklar positioneringslösningar för företag och organisationer. Vi har en unik mjukvara som ständigt växer med nya tjänster och vi arbetar tätt tillsammans med några av världens största tillverkare av positionerings hårdvara.
Din utmaning
Till vårt team i Göteborg söker vi dig som vill arbeta på ett av Sveriges mest intressanta IT-företag, och som vill vara med och utveckla lösningar för att stötta våra kunder i en allt mer digitaliserad värld. Trakk arbetar med positioneringslösningar som ligger i framkant inom området både när det gäller teknik och tjänster.
Din profil
Vi söker dig med minst 2-3 års erfarenhet inom .Net som vill utveckla och driva en spännande produkt. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helhet samt förstå sammanhang. Som person är det viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra; du är lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. När du arbetar är du en kreativ problemlösare, noggrann och kan hantera varierande problemställningar. Du är kapabel till att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Kvalifikationer
Du har minst 2 års erfarenhet av .Net och C#.
Du talar och skriver såväl svenska som engelska.
Du har erfarenhet av SQL, databasprogrammering, Visual Studio och TFS (Team Foundation Server).
Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling av större webbplatser med mycket trafik.
Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling för IOS eller Android.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att testa, implementera och lansera ny hårdvara i system.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en professionell utveckling, ett unikt nätverk av banbrytande produkter samt intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur där du har goda möjligheter att påverka din egen roll och situation. Du får utbildning och stöd för att bygga vidare på dina kunskaper. Vår företagskultur präglas av våra gemensamma värderingar. Vi arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet. Våra kunder finns inom alla branscher, där vårt fokus ligger hos de lokala kunderna samtidigt som vi samarbetar på nationell och internationell nivå.
Ansökan
För mer information kontakta Mattias Sundström, mattias.sundstrom (a) trakk.se. Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och kommer tillsätta flera nya tjänster under 2016.
Varmt välkommen att ansöka!