TRAKK

Vi växer och behöver bli fler!

Vi söker .Net-utvecklare till Göteborg

TRAKK erbjuder globala positioneringstjänster till företag, organisationer och partners genom varumärket TRAKK®. TRAKK används i dag i en mängd olika produkter och tjänster från Automatiserade körjournaler till realtidsuppföljning och positionering. I över 15 års tid har vi hjälpt 1000-tals företag och organisationer att förenkla hanteringen av sina fordon, maskiner och gods med körjournaler och positionering baserad på modern Internet Of Things-teknik.

TRAKK växer tillsammans med våra kunder och behöver utöka vårt Team av utvecklare. Vi har en unik mjukvara som ständigt växer med nya tjänster och vi arbetar tätt tillsammans med några av världens största tillverkare av hårdvara och mjukvara.

Din utmaning
Till vårt team i Göteborg söker vi dig som vill arbeta på ett av Sveriges mest intressanta IoT-företag och som vill vara med och utveckla framtidens lösningar i en allt mer digitaliserad värld. Våra positioneringslösningar ligger i framkant inom området både när det gäller teknik och tjänster.

Din profil
Vi söker dig med minst 2-3 års erfarenhet inom .Net som vill utveckla och driva en spännande produkt. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helhet samt förstå sammanhang. Som person är det viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra; du är lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. När du arbetar är du en kreativ problemlösare, noggrann och kan hantera varierande problemställningar. Du är kapabel till att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer
Du har minst 2 års erfarenhet av .Net Framework och .Net Core.
Du har erfarenhet av traditionell webbutveckling (ASP.NET och MVC), Databaser som SQL Server samt Entity Framework och Testramverk (NUnit, MoQ eller liknande)
Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling av större webbplatser med mycket trafik.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Frontend-ramverk så som Angular, Vue eller React och Docker containers.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en professionell utveckling, ett unikt nätverk av banbrytande produkter samt intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur där du har goda möjligheter att påverka din egen roll och situation. Du får utbildning och stöd för att bygga vidare på dina kunskaper. Vår företagskultur präglas av våra gemensamma värderingar. Vi arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet. Våra kunder finns inom alla branscher, där vårt fokus ligger hos de lokala kunderna samtidigt som vi samarbetar på nationell och internationell nivå.

Ansökan
För mer information kontakta Daniel Jansson, daniel.jansson (a) trakk.se. Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och kommer tillsätta flera nya tjänster under 2022.
Varmt välkommen att ansöka!