System

Förbättrad reseräkning

Trakk lanserar automatisk Reseräkningsmodul
Trakk lanserar idag sin helt automatiserade reseräkningsmodul. Efter månader av test och provinstallationer hos några av våra kunder lanserar vi nu Reseräkningsmodulen i full skala.
Reseräkningen är en extra modul som våra kunder kan välja till för en eller flera enheter. Reseräkningen eller körjournalen som den också kallas är helt automatiserad och byggd efter Skattemyndighetens riktlinjer. Med enheten i fordonet behöver man aldrig igen skriva en körjournal utan systemet räknar ut och presenterar underlaget helt automatiskt. Enkelheten och förpackningen tillsammans med övriga tjänster från Trakk gör lösningen helt unik i sitt slag.
Elektronisk körjournal från Trakk är en webbaserad lösning för elektroniska körjournaler. Den ger våra kunder och deras anställda en enkel och effektiv hantering av företagets körjournaler – helt automatiskt. Med Trakk körjournal får våra kunder en billig försäkring mot sköntaxering, retroaktiva arbetsgivaravgifter och straffavgifter. Dessutom minskar administrationen av körjournalerna avsevärt både för förare och administrativ personal. Trakk körjournal är lätt att använda och kräver minimal utbildning. För Trakk är körjournalen en viktig komponent på en starkt växande marknad inte bara i Norden utan även i övriga Europa.
För en utförligare demonstration av systemet och dess alla fördelar tag kontakt med någon av våra partners.