Event

Vi sponsrar Barncancerfonden

Trakk sponsrar Barncancerfonden
Trakk sponsrar Barncancerfonden och går in som aktiv långsiktig partner till Ride of Hope.
Barncancerfonden drivs uteslutande med hjälp av gåvor från privatpersoner och företag, och får inga bidrag från vare sig stat, kommun eller landsting. Sedan starten 1982 har Barncancerfonden bidragit till forskningen inom barncancer med drygt en miljard kronor. Den direkta kontakten med cancerdrabbade barn och föräldrar sker genom sex regionala barncancerföreningar. Tillsammans kan barncancerföreningarna och Barncancerfonden arbeta effektivt både med direkta insatser på lokal nivå och med övergripande frågor inom forskning, vård och utbildning samt information.
Ride of Hope är ett sätt att samla in pengar till fonden. Ride of Hope har genomfört loppet Lund till Stockholm sedan 2008 med stor framgång och målet har varit att bygga ett välgörenhetslopp med mycket känsla och glädje. Under de första åren har fokus lagts på att skapa grundförutsättningarna för loppet där det huvudsakliga målet har varit att se till att lösa allt runt deltagarna. Bra cykelvägar, fungerande logistik, sjukvårdare, övernattningar m.m
Rekordsatsning på Vätternrundan i kampen mot barncancer.
Den 15-16 juni går den 47:e upplagan av cykelloppet Vätternrundan av stapeln. I år kommer Ride of Hope att delta med ett eget lag som bland annat innehåller proffscyklisten Magnus Bäckstedt. Laget, Ride of Hope powered by Cyclecomponents satsar på ett eget rekord – att lyckas cykla hela sträckan på 30 mil på 6 timmar och 40 minuter.
Ride of Hope är ett cykellopp som 2012 startar lördagen den 4 augusti i Lund och avslutas den 12:e i Stockholm, en sträcka på totalt 125 mil.
Cykla en valfri sträcka mellan Lund och Stockholm, delta under en eller flera etapper eller en del av en etapp. Ride of Hope är ett cykellopp på 1250 km med mycket engagemang och känsla. Det pågår under 9 sommardagar och passerar 5 av Sveriges 6 barncancerkliniker. Det enda du behöver göra är att välja en av dagarna och hur långt du vill cykla. Varför inte ta med kompisarna eller familjen?
Ride of Hope har under de 4 första åren samlat in över 2,3 miljoner till Barncancerfonden och haft nästan 3.000 starter.
Trakk är stolta partners och uppmanar samtliga kunder, partners och leverantörer att ställa upp i detta, Sveriges viktigaste cykellopp!