Säkerhet

"Vi fokuserar på programvaran och systemet och tittar på våra enheter som bärare av våra tjänster, inte som den viktigaste komponenten. Det innebär att vi har valt en öppen lösning där vi kan integrera olika enheter i samma system så som våra kunder vill ha det."

Med produkter från Trakk kan du hålla reda på alla företagets tillgångar. Våra små och robusta enheter kan placeras i bilar, båtar, trailers, väskor och mycket mer. Skapa säkra zoner och se dina enheters hastighet och position i realtid på webbsidan eller i någon av våra appar. SOS–knappen som finns på några av våra Trakkers låter användaren sända ett larm med position direkt in i systemet eller till dedikerade kontakter.

Alla tillgångar med värde kan enkelt utrustas med en enhet och på några minuter kan den följas över hela världen. 1000–tals stöldbegärliga produkter som fordon, anläggningsmaskiner och trailers spåras idag i Trakks system dygnet runt och tillsammans med våra kunder och Polismyndigheten stoppas vi stölder för miljontals kronor varje år.

Personlig säkerhet är en växande marknad där fler och fler numera jobbar ensamma på fältet. Tillsammans med våra övriga produkter har vi kompletterande lösningar med SOS–knapp om olyckan skulle vara framme.