Logistik

Följ sändningen hela vägen

"Vi täcker upp det svarta hålet. Med vår lösning ser man exakt var sändningen finns och inte bara var den försvunnit."

Fordon, gods och realtid.

Men en Trakker i sändningen, kan våra kunder när som helst få en snabb och effektiv översikt på vart alla deras enheter befinner sig. Med Trakks webbportal samt de integrerade kartorna får man lätt kontroll på exakt rätt resurs och händelse. När fordonet inte används och är inom det geografiska staket som satts upp så får kunden omgående feedback om enheten flyttas. Ibland behöver man övervaka lasten, fordonen och dess rutt. Viss värdefull last eller sådan som måste vara framme inom viss tid. Den här servicen används ofta för transporter av ekonomiskt värde som till exempel elektronik eller nyckelkomponenter i tillverkningsindustrin. Idag används lösningen i så vitt skilda fall som frakt av transplantationsorgan, mässmaterial, grönsakstransporter, pengatransporter och inom konfektion.

När företag börjar använda Trakks Logistik produkter, så sänks transportkostnaderna. Spårning ger tillförlitlighet, vilket hjälper våra kunder att minska arbetskostnaden (förseningar, omvägar och feldebiteringar) och behålla intäkterna.

 

 

Trakks lösning gör det enkelt att få en överblick på organisationens värdefulla tillgångar, allt ifrån personal, fordon, verktyg, utrustning och sändningar. Trakk appen lokaliserar dina tillgångar på ett ögonblick vilket reducerar tiden det tar att söka efter borttappade saker och minska onödiga utgifter för att byta ut dem. Trakks spårningsprogram är lätt att använda och ger dig all nödvändig data genom några knapptryckningar utan att vara komplicerat.


Trakk har utvecklat en produkt som kallas Safetypack för kunder som transporterar gods och behöver realtidsuppdatering på var godset är. Kunden placerar en Trakker i godset och har då möjlighet att spåra vart paketet befinner sig i vår portal i realtid över hela världen. Detta ger våra kunder möjlighet att när som helst planera förflyttning och mottagning av godset i tid.