Kontakt

Skicka dina kontaktuppgifter så hör vi oss inom kort

Adress

Trakk AB
E A Rosengrens Gata 19
SE421 31 Västra Frölunda

Telefonnummer
031-314 80 00

Om oss
I över 10 år tid har vi hjälpt 1000 tals företag och organisationer att förenkla hanteringen av sina fordon och gods med körjournaler och positionering baserad på modern GPS teknik.
 

Trakk är unik på många sätt och en av de mest uppenbara är att vi är ett mjukvaruföretag. Vi fokuserar på programvaran och systemet och titta på våra enheter som bärare av våra tjänster, inte som den viktigaste komponenten.

Det innebär att vi har valt en öppen lösning där vi kan integrera olika enheter i samma system så som våra kunder vill ha det. På detta sätt är Trakk en framtidssäker partner oavsett vilken typ av hårdvara som kommer att utvecklas i framtiden. Trakk arbetar i nära samarbete med hårdvarutillverkarna. Vi finns med på alla stadier i produktionen från första skisserna, mjukvaruutveckling och materialval till färdig produkt. Trakk står för programvara och system konfigurationer i hela processen. Trakk är unik genom att vara helt hårdvara oberoende. Vi har en strikt certifieringsprocess där alla produkter går igenom rigorösa tester för att bli certifierade.

Mattias Sundström - Teknisk Projektledare Trakk