Fleet management

TRAKK Fleet är Enterprise versionen av TRAKKs blandade tjänster för administratörer av fordonsflottor. Här återfinns en mängd funktioner och rapporter anpassade för företag och organisationer som söker en lösning för automatiserade rapporter och uppföljning.

TRAKK Fleet är ett tillval som våra kunder kan välja till en eller flera enheter i samma  system. TRAKK Fleet innehåller inte bara helautomatisk körjournaler enligt skatteverkets riktlinjer utan även en komplett uppsättning av rapporter för administrationen av vagnparker.    

En av komponenterna i systemet är en spårningsutrustning som heter TRAKK®. TRAKK är en spårsändare mindre än ett cigarettpaket som enkelt kan installeras i fordon. Installationen tar mindre än 20 minuter om man väljer att använda fastström från fordonet. Enheten spåras enkelt och kan följas på vår webbsida eller på appar. TRAKK Fleet ger sedan automatiskt rapportering av kilometer, adresser och datum, allt är fullt  editerbart. En gång per dag, vecka eller månad kommer ett summeringsmail där allt ingår.

TRAKK Fleet innehåller rapporter om fordonets totala driftstid, kilometer, besiktning och Co2 utsläpp. På några minuter sätter ni upp ett komplett system redo i era fordon. Tjänsteinnehållet är omfattande och ni väljer själva vad ni vill att ert system skall innehålla. I utbudet ingår bland annat;

Rapporter och påminnelser för besiktning & Service

Automatiska körjournaler med rapporter dagsvis, veckovis eller månadsvis via mail.

Arbetsorder för fakturaunderlag.

GeoFence. Ingående och utgående till samtliga fordon.

Portal för både webb och mobil.

Täckning i över 40 länder.

Komplett enhet med kablage och tre års garanti.

Användarvänlig portal.

Valfri lagring hos Trakk.

Full exportmöjlighet till Excel, KML, XML eller direkt in i ert affärssystem.  

Unikt stölds skydd för fordonen. 

Och mycket mer, allt till en fast månadskostnad. 

Unikt med TRAKK är att i abonnemanget ingår samtliga trafikkostnader för användning av enheten i över 40 länder. Enheterna säljs inklusive abonnemang med alla trafikavgifter, Sim korts avgifter, Spårsändare och WEB applikation för dator och mobil. Hela systemet som ligger bakom är otroligt överskådligt och lätt att jobba med. Produkten levereras färdig att börja användas direkt.